Your browser is out of date!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Try Firefox or Chrome!

Понуда

Ресторан фирмама нуди посебне услове испоруке оброка за запослене као и организовање свих врста прослава. Цена оброка за запослене је различита у односу на број оброка који се месечно доставља, и те цене се разликују у односу на ресторанске цене, односно оброци су јефтинији. Приликом склапања договора са фирмом, односно запосленима у њој утврђује се број оброка који ће се испоручивати, цена у односу на број као и време испоруке. Такође је неопходно да се запослени договоре око менија за једну седмицу унапред, како би храна која им се испоручује увек била свежа и укусна.

Ценовник за фирме у односу на број оброка :

Напомена : Цене као ни количине нису фиксне и могућ је СВАКИ ДОГОВОР .

 

 

Таблични начин припремања оброка за спортисте. У консултацији са нутриционистом и у односу на спорт којим се бавите, ресторан ће за Вас направити оброке који ће Вас довести до жељене форме. Оброци обогаћени протеинима и здравим угљеним хидратима, односно здрава исхрана често није баш најукуснија али у нашем ресторану се доказује супротно. Храна који припремамо за спортисте је веома укусна и квалитетна, а најбољи доказ су наши задовољни спотристи ( рукометаши Металопластике, фудбалери ФК Борца, велики број индувидуалнох спортиста, кајакаша, ватерполиста итд. )

У односну на буџет и висину пензије, заједно са Вама састављамо недељни односно месечни мени. Цена оброка за пензионере је веома повољна и омогућава Вам да се храните баш као у својој кући. Храна која се припрема за пензионере је такође и флексибилна у односу њихово здравствено стање. Достава хране на кућну адресу. СВАКИ ДОГОВОР !

Сваки дан у школи једете исто. Пекара, пекара и само пекара. Мислили смо и на Вас и спремили веома повољну понуду оброка. Доручкујте и ручајте као код куће по ценама као код куће. Погледајте нашу понуду и свратите у наш ресторан.

Било да сте запослени у фирми, пензионер, студент, правно или физичко лице, незапослени или нешто треће, ми смо отворени за сваки договор. Контактирајте нас и започнимо успешну сарадњу.