Your browser is out of date!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Try Firefox or Chrome!

Услуге

Ресторан домаће кухиње " Чивија експрес" Вам свакодневно нуди велики број различитих куваних јела, јела са роштиља, посластица, специјалитета домаће и интернационалне кухиње. Пријатан амбијент, капацитета 40 места опремњен је LCD телевизором и wireless интернет конекцијом. У ресторану ћете се осећати као код своје куће. Посетите нас и уверите се у квалитет наших услуга!

Комплетна организација свих врста прослава (свадбе, рођендани, крсне славе, свечана отварања и друго). Ресторан Вам у сарадњи са својим партнерима поред професионалног кетеринга нуди и остале елементе организације прославе - музика и озвучење, инвентар (столице, столови, барckе столице и столови), бина, декорација комплетног простора, професионално угоститељско особље и остале потребне елементе у зависности од врсте Ваше прославе. Са нама је све могуће !

Немате времена за сво то декорисање, припремање, превоз, набавку ... Ту смо ми ... Препустите се професионалцима који иза себе имају велико искуство. На Вама је да уживате у Вашој прослави, за све остало смо ми задужени. Врхунси укус, декорација, креативност и још пуно тога . Укажите нам поверење а ми ћемо дати све од себе да га оправдамо.

Поручену храну достављамо потпуно бесплатно на тражене адресе и у тачно уговорене временске термине. Храна коју вам достављамо је увек свежа, тек припремљена! Заједно са оброцима иде и адекватни прибор за ручавање, зачини , салвете итд.